SC Alsoftware SRL

Integrare hardware-software

Servicii de închiriere echipamente de printare

   Descrierea serviciului : Furnizorul instalează la sediul beneficiarului echipamente multifuncționale laser color sau alb/negru A3/A4, cu interfață de rețea, alimentator automat de documente reversibil (RADF), printare față/verso, scanare color pe hard discul local sau cu transmiterea fișierului direct in computer sau pe e mail, minim 2 tăvi de alimentare cu hârtie + Bypass, masă mobilă cu sertar pentru hârtie, drivere și software pentru canare, viteza de copiere minimum 20 35 pag/minut, scanare 50 70 pag/minut.

     Echipamentele sunt în proprietatea furnizorului. Toate consumabilele necesare funcționării, piese de schimb, mentenanță, sunt asigurate de furnizor fără costuri pentru beneficiar. În caz de defectare a echipamentului, dacă nu poate fi repus în funcțiune în termen de 24h, se înlocuiește cu alt echipament similar.

     Beneficiarul asigură hârtia necesară și se obligă să utilizeze echipamentul ca un bun proprietar, să nu permită intervenția la echipament decât a tehnicienilor desemnați de furnizor. Plata se va face conform numărului de copii efectuate, indicat de contorul echipamentului, la tarifele de mai jos.